Kurs og Konferanser

Skreddersydde kurs-opplevelser og konferanselokaler til leie

Vi arrangerer alt fra ledermøter til julebord, konferanser og kick-off her på gården. Vi kan tilby en unik opplevelse i vakre og skjermede omgivelser som dere sent vil glemme. Alle møterommene våre er utstyrt med alt dere trenger for et vellykket arrangement: projektorer, bord, stoler, toaletter og minikjøkken. For en spennende smaksopplevelse vil kokken vår skreddersy en meny til dere med lokale og kortreiste råvarer av topp kvalitet. Gamle tradisjoner, glede og godt øl er stikkord når menyene presenteres. Dere kan også få en smak på den spennende bryggeri-historien til gården med ølsmaking i stabburet senere på kvelden.

Vi har gode overnattingsmuligheter i Gjestehuset, Thunestua og Rødstua. Trenger dere flere plasser er det mulig å leie andre alternativer i området. Når dere vil sjekke inn og ut, og hvilke måltider dere ønsker bestemmer dere selv. Vi er fleksible og vi er opptatt av at dere skal ha et godt opphold her på gården. 

 

Kontakt oss i dag for mer informasjon om kurslokaler.
 

Kontakt oss

 

Møterom: Fjøset

 

Møterom: Høgevarde
Møtekapasitet: 12 personer

For mindre møter passer Blåstua og Høgevarde perfekt. Disse møterommene har kapasitet på rundt 12 personer og gjør seg godt til ledermøter, for mindre firmaer osv. 

 

Møterom: Ballsalen
Møtekapasitet: 40 persone
r

I 2. etasje i hovedhuset kan ballsalen brukes som møterom med kapasitet på rundt 40 personer. Ballsalen er utstyrt med alle fasiliteter i tillegg til et lerret fra taket og ned til gulvet.

 

Møterom: Den grønne salongen
Møtekapasitet: 25 personer

Grønnstua i hovedhuset har kapasitet på rundt 30 til 40 personer, men kan tilpasses flere ved behov. I likhet med møterommet i låven er Grønnstua godt utstyrt med prosjektor, kjøkken, toaletter bord og stoler.

 

Møterom: Fjøset
Møtekapasitet: 30 personer

I låven på gården har vi et møterommet “fjøset” med kapasitet på inntil 40 personer. Bygningen er godt vedlikeholdt med et historisk preg og er godt utstyrt med moderne konferanseutstyr. Rommet er innredet med projektorer, et lite kjøkken med kaffe og andre forfriskninger, toaletter til alle gjestene, border og stoler. 

 

Kontakt oss i dag for mer informasjon om kurslokaler.
 

Kontakt oss