Mat og Drikke

Spennende smaksopplevelser med bærekraftig og lokal mat
Fra vårt herregårdskjøkken byr vi på uforglemmelige smaksopplevelser fra lokalområdene. Kokken på gården har et godt øye til kortreist og bærekraftig mat og kjøttet blir bestilt fra lokale jaktlag på Norefjell. Bær, sopp og krydder kommer fra området rundt Krøderen. Bryggerihistorien på Gården kommer frem i menyen med fokus på godt øl i maten og godt øl til maten.

Kreativ utnyttelse av lokale smaks ressurser
Kjøkken- og service-personale har bakgrunn fra femstjernes hotell og setter høye krav til mat og service. Maten du får servert er i førsteklasses kvalitet hvor råvarene ofte kommer rett fra egen skog. Lokalområdet byr på mange unike smaker som kjøkkensjefen håndplukker i form av sopp, planter og ville urter. Kreativ utnyttelse av lokale ressurser gir spennende og unike smaksopplevelser når kjøkkensjefen lager eddik av løvetann, sylter pærer, fermenterer sitroner og tapper bjørkesevje til bjørkesirup.

Skreddersydd meny
Vi bruker kortreist kjøtt fra ville dyr i området. Gårdeier er jeger, og han leverer kjøtt som er jaktet og skutt i skogen rett bak gården. Kjøttet blir servert med grønnsaker fra samme produsent som leverer til de beste restaurantene i Oslo, og fra lokale leverandører. Dette kombineres med kreativ bruk av øl og vin i matrettene og en nøye utplukket drikkepakke til arrangementet. Du og gjestene dine vil garantert få en smaksopplevelse dere sent vil glemme.

Pub med avtale fra Ringnes bryggeri
De gamle utedoene på gården har blitt toalrenovert og bygd om til en flott pub med tilhørende badehus. Vi har avtale med Ringnes bryggeri og får inn et godt utvalg av øl som serveres i puben. Vin blir bestilt inn og tilpasset gruppe og arrangement. Vi arrangerer også øl og vinsmaking i stabburet på gården med tilhørende utvalg av spekemat.

Restauranten er åpent for gruppebestillinger, og ved spesielle anledninger holdes det åpent med lunsjretter som varer hele dagen. Dette blir annonsert via våre facebook sider.

Ta kontakt for mer informasjon eller spørsmål om mat til ditt neste arrangement.

 

Kontakt oss