Muligheter for overnatting

Total sengekapasitet: 42

Rom og overnatting nær Norefjell

Hos Ringnes Gård kan du overnatte i naturskjønne, historiske omgivelser uten å gå på kompromiss med fasilitetene. Fellesarealene bærer preg av den fascinerende historien til gården som strekker seg 700 år tilbake i tid. Rommene er godt vedlikeholdt og holder en moderne standard. Alle rommene er innredet med TV, wifi, nyoppusset bad og madrasser i topp kvalitet fra Jensen. I restauranten får du kortreist, lokal mat fra vår dyktige kokk som lages på vårt herregårdskjøkken.

 

Overnatt på gården i Gjestehuset

Gjestehusets 12 rom inneholder oppholdsrom med to enkeltsenger, eget nyoppusset bad og sovealkove adskilt med egen skyvedør. Alle rommene er moderne innredet med alt du trenger for å jobbe eller slappe av i fred. Rommene er navngitt etter bryggeri historien til Ringnes som setter et historisk preg på huset. Gjestehuset ligger kort avstand fra gården og er perfekt for å trekke seg tilbake mellom aktiviteter.

Thunestua

Thunestua er et lite hus i tilknytning til gården med sengeplass til seks personer. Huset ble en del av gården da bryggerieier Ellef Ringnes fikk huset i gave av Andreas L. Thune til 65 års dagen sin. Huset inneholder oppholdsrom, to soverom, to mindre sovealkover i oppholdsrommet, nytt bad og terrasse på utsiden av huset. Huset er innredet i moderne stil med en koselig peis i kleberstein i oppholdsrommet. Her er det mulig å nyte et glass vin på terrassen i ettermiddagssolen eller kose seg foran peisen med brettspill sammen med resten av familien utover kveldene. 

Rødstua

Ovenfor Thunstua, øverst på gårdstunet ligger det rødmalte tømmerhuset med sengeplass til to personer. Rødstua var tidligere en husmannsbolig for de som arbeidet på gården, og er idag moderne innredet med dobbeltrom, gang, oppholdsrom og bad.