Selskapslokaler

 På Ringnes Gård er det mulig å booke selskapslokaler til ulike arrangementer. Hos oss kan du holde bryllup, konfirmasjon, navnefest, julebord og andre jubileer.
Vår egen ballsal kan ta opptil 80 personer

                

 

Arrangement

På Ringnes Gård er det nå mulig å booke selskapslokaler til ulike arrangementer. Hovedhuset fra år 1812 er egnet for alle typer selskapeligheter.
Gårdens tidligere forpaktere, bryggerieier Ellef og hans kone Kaja, pryder salens vegger. Det samme gjør kong Carl Oscar og prins Gustav Adolf, som begge gjestet gården i år 1898. Hovedhuset består videre av en flott peisestue og hverdagsstue med tilhørende salonger. 

Gårdens låve er også et innredet selskapslokale, og kan ta opptil 40 personer. ​

Stabburene fra 1600-tallet egner seg for mindre lag. Levende lys, reinsdyrfeller som sitteunderlag og inventar fra gamledager, skaper en intim og god atmosfære.

Til alle arrangementene kan dere i samarbeid med vår dyktige kokk sette opp ønskede måltider og menyer som lages på vårt eget herregårdskjøkken.

 

Kontakt oss i dag for å booke deres arrangement:
 

Kontakt oss

 

 

 

 

Selskapslokaler på Ringnes Gård: Inviter til fest på norges eldste og vakreste herregård

Planlegger du å gifte deg? Eller vil du samle familien en helg til 50-års laget ditt? Hos oss kan du arrangere all slags selskap, store som små. Vi tilbyr fleksible overnattingsmuligheter og tilpasser menyer, program og fasiliteter til dine ønsker og behov. Gården ligger skjermet til i naturskjønne omgivelser og tilfører en unik historisk stemning til selskapet. Vår dyktige kokk skreddersyr menyen med kortreiste og lokale råvarer som byr på uforglemmelige smaksopplevelser.

Hovedhuset fra år 1812 er egnet for alle typer selskapeligheter og består videre av en flott peisestue og hverdagsstue med tilhørende salonger. Vår egen ballsal kan ta opptil 80 personer, mens stabburene fra 1600-tallet egner seg for mindre lag. Levende lys, reinsdyrfeller som sitteunderlag og inventar fra gamledager, skaper en intim og god atmosfære.


Bryllupslokaler

Feir den store dagen med et uforglemmelig bryllup på Ringnes Gård. Inviter til fest ved den vakre krøderfjorden i Buskerud, blant grønnkledde åkrer og skoger i norges eldste og vakreste herregård. Vi har gode overnattingsmuligheter til alle gjestene i godt vedlikeholdte rom med topp moderne fasiliteter og nyoppussede bad. Brudeparet kan tilbringe bryllupsnatten i romantiske Thunestua som er innredet i moderne stil med en koselig peis.

Bryllupsmenyen planlegges i samarbeid med kokken som legger stor vekt på lokale råvarer, fra elg og hjort som streifer rundt på Norefjell til bær, sopp og krydder fra området rundt Krøderen. Gode råvarer, gamle tradisjoner, glede og godt øl, er stikkord når menyene formes. Vi tilbyr også en smak på den spennende bryggeri-historien til gården med ølsmaking og spekemat i stabburet, og egen pub på gården med øl fra Ringnes bryggeri.

Vi tar imot booking fortløpende, men kalenderen fyller seg raskt opp. Ta kontakt med oss idag for en hyggelig prat om din store dag.
 

Julebord på Ringnes Gård

Ønsker du et julebord litt utenom det vanlige? Ringnes Gård skreddersyr den optimale julebord-opplevelsen til ditt firma. Gårdstunet er spesielt vakkert på vinterstid og kan by på skikkelig festmåltid med julemat fra kortreiste råvarer i førsteklasses kvalitet, og har gode overnattingstilbud. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og booking.
 

 

 

Leie av lokaler til konfirmasjon

Konfirmasjonsfest på Ringnes Gård garanterer topp stemning med god mat og festligheter i naturskjønne, historiske omgivelser. Vårt herregårdskjøkken, personell og omgivelsene sørger for en festlig feiring der alle vil stortrives. Kom gjerne på en omvisning med konfirmanten.

Vi arrangerer også dåp, navnefest, jubileer og masse mer. Ta kontakt med oss for en omvisning eller uforpliktende prat.

 

Kontakt oss i dag